Soran, murskeiden ja sepelin myynti ja kuljetus

Teiden rakennukset, korjaukset ja lanaukset

Vainikan Sora Oy on perheyritys, jolla on yli 35 kokemus erilaisista maa-aineksista ja maanrakennustöistä. Olemme keskittyneet soran, murskeiden ja sepelin myyntiin ja kuljetukseen. Hoidamme ammattitaidolla myös teiden rakennukset, korjaukset ja lanaukset. Palvelemme yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä Lemillä ja lähialueilla sekä Lappeenrannassa.

Kaikki maa-ainekset samasta paikasta

Päätoimialamme on kiviainesmyynti, jota teemme yli 35 vuoden kokemuksella. Myymme soraa, hiekkaa, sepeliä, mursketta sekä muita seulottuja lajikkeita tilauksesta ja tarpeen mukaan.

Toimitamme kahdelta omalta maa-ainesalueeltamme kaikki rakentajan tarvitsemat sorat, hiekat ja murskeet. Meiltä rakentaja saa kaikki tarvitsemansa kiviainekset perustuksista pihan viimeisiin pintoihin kätevästi yhdestä paikasta.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maa-aineskuljetukset nopeasti ja joustavasti

Teemme kivenlouhintaa omalla soramonttualueellamme Särkemänkankaalla, mikä sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla. Sieltä pystymme tekemään kuljetuksia ketterästi Lemin ja Lappeenrannan alueelle. Tarjoamme asiakkaillemme nopeat ja joustavat toimitusajat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!